Spoštovani, spletni naslov www.poslovni-oglasnik.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?
Oglasnik Mobilni oglasnik za Android OS Vpis društvo
Vpis v poslovni oglasnik

PAKETI SPLETNEGA KATALOGA

Prodaja preko svetovnega spleta narašča iz dneva v dan. Če želite tudi vi izkoristiti ta trend in dati svojemu podjetju nov zagon, lahko zakupite dodatni spletni prostor in razširite predstavitev vaše dejavnosti. Za lažjo odločitev smo vam pripravili ponudbo v obliki standardnih paketov.

PAKET S M L XL XXL 3XL
Št. artiklov do 1 do 10 do 50 do 100 do 500 NEOMEJENO
Najem, urejanje
spletnega kataloga
BREZPLAČNO
Letni strošek najema
spletnega prostora
0 EUR 36,60 EUR 65,88 EUR 112,24 EUR 179,34 EUR 254,98 EUR

 

Priprava optimizirananega besedila za GOOGLE.SI spletni iskalnik in vpis v spletni katalog 18,30 EUR / vpis.

PAKETI ZA DRUŠTVA IN ZAVODE

- humanitarna društva in zavodi brezplačno
- društva in zavodi 19,80 EUR/leto

*Cene vključujejo DDV


NAROČILO

Izberite enega od ponujenih paketov, izponite potrebne podatke in oddajte naročilo za aktivacijo paketa.

Za brezplačen vpis "PAKET S" vam je po tistem, ko vnesete potrebne podatke o dejavnosti, omogočena takojšnja aktivacija uporabniškega računa. Za ažurnost profila in ostalih kontaknih podatkov skrbite sami preko gumba UREDI PROFIL. Vnos oglasa pa preko gumba UREDI SVOJ OGLAS.

Pri ostalih paketih, namenjenih za postavitev SPLETNEGA KATALOGA, vam bomo po oddanem naročilu na elektronski naslov posredovali predračun. Po plačilu predračuna vam bomo priložili aktivacijsko kodo in dostop do uporabniškega računa. Znotraj administratorskega vmesnika urejate opis in slikovni prikaz izdelkov ali storitev, vpis cen in možnost prikazovanja popustov. Omogočen je tudi vnos akcij ter izpostavljanje določenih izdelkov ali storitev.

Potencialni kupci lahko vzpostavijo kontakt z vami preko obrazca za ODDAJO POVPRAŠEVANJA, ki se pojavi na koncu vaše predstavitve.